![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:şok: Tabuları Yıkan: Ultra Ultrasyon, Ultra Quantum, Ultra Infrared, Ultra (KIRLIAN Foto Elektrik,) ARGE CALIŞMALARI SONUCU, Elde Edilen, ULTRA SONİK, SONY* KAMERA* Degerli Saklantıları * Gorselleyen.?.! Saklantıları* 1 Km Uzaktan Gorselleyen, Yakın Tespit, Gorsel Noktalama.?.! GOLD, SILVER, Saklantıları Net Ve Canlı GOREN .?.! Taşıması Ve Kullanımı Kolay.?.! Muşteriye'' Hedefe Ulaşana Kadar, Teknik Bilgi Paylaşımı.! ( DOGA BİLİM UZMANINDAN) 100/101 GARANTİLİDİR BİLGİNİZE.?.!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sony for god sake stop bull**** and send link. Dont act like you are f.cking scammer
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
100/101 GARANTİLİ.?.! |
|
|||
|
|||
![]()
* ONEMLİ NOT: GORUNMEZİ GORUN, KIDEMLİ UYENİN-04-21-2020'DE PAYLAŞTIGI, KONU: 2012 yılından beri bu garip fenomenle ilgili tartışmalara dikkat Cektim, İran'da siyah plastik bir torba taşıyan bir adam size yeraltında ne olduğunun net bir videosunu veriyor ve diğerleri forumdan yardım istiyor, birCoğunuz hikayelere benim 2 yıl Once inandığım gibi inanmadınız, ta ki kendim bir tane yapmaya karar verene kadar.! AYNEN DOGRUDUR.! KONUYLA ALAKALI*ORGANIK KIRSALDA'' YAPTIGIMIZ CEKİM VİDEOSUNU GORMEK İSTEYEN'' WATSABB :0.532.711.5402..! TURKIYE..!
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Please read the forum rules -> Basic Rules of the Forums and make your posts in English. |
|
|||
|
|||
![]()
* Qiaozhi Qiaozhi is offline
Guru (Administrator) * Okey'' THANKS *! |
|
|||
|
|||
![]()
***** ULTRA INFRARED * UNDERGROUND GROUPING * :shock: Breaking Taboos: Ultra Ultrasion, Ultra Quantum, Ultra Infrared, Ultra (KIRLIAN Photo Electric,) R&D RESULTS, Obtained, ULTRA SONIC, SONY* CAMERA* Visualizing Valuable Hiddens* .?.! Visualizing Hiddens* from 1 Km Away, Close Detection, Visual Pointing.?.! SEEING GOLD, SILVER, Hiddens Clearly And Vividly .?.! Easy to Carry And Use .?.! Technical Information Sharing With The Customer Until The Target Is Reached.! GUARANTEED (FROM A NATURAL SCIENCE EXPERT) ..!
|
|
|||
|
|||
![]()
***** SUPER SONIC ***** *PLEASE'' FOR THOSE WHO ARE SERIOUSLY INTERESTED,, TO SEE THE ORIGINAL,LIVE, VIDEO FOOTAGE RELATED TO THE SUBJECT:FROM WHATSAPP: 05327115402..TURKEY...! ***** SUPER SONIC*****
|
|
|||
|
|||
![]()
* Please Note: To use this system, *you don't have to be an engineer.?.! It is enough to be a reader, writer, simple, follow the user manual and instructions *and get a happy for ending.?! *SUPER SONIC* NOTE: Those who are discouraged, pessimistic, object to everything, hopeless, and lazy cannot reach a happy ending.?.!*
|
![]() |
Tags |
live imaging system * |
|
|