Quote:
Originally Posted by goldmaniac
Friends my English sucks
will quote a text and will be translated by a friend
ειμαι ιδιοκτητης αυτης της σελιδας και δεν αποσκοπω σε καμμια διαφιμηση εδω μεσα ουτε στην δικη μου
το θεμα το ανεπτυξα να δειτε την νεα κατασκευη αποστατικου σαν τεχνικοι και να κρινετε
ηδη απο οτι βλεπετε η ομαδα αυτη ειναι καλα ενημερωμενη στα γεγονοτα και απαντουν αμεσα σε ολα και ειδικα στον φιλο μου τον GEO γινετε επιθεση παντα,εμενα δεν μπορουν να με αγγιξουν παρα μονο να με κατακρινουν
αυτη η ομαδα λυμαινετε εδω και χρονια μεσα απο την ανωνυμια της τον ελληνικο χωρο κοροιδευοντας τον κοσμο με υπερμηχανηματα σε αστρονομικες τιμες δεν θελω να προχωρησω βαθυτερα σε ξενο φορουμ τεχνογνωσιας,νομιζω οτι γνωριζετε καλυτερα απο εμενα τον ανδρεα και αν προσεξετε στο βιντεο υπαρχη μια ακινησια του δεξιου χεριου που μου θυμησε το ιδιο κυκλωμα με το pozitron μια αλλη απατη που και αυτη εξαφανισθηκε και εγινε μυθος
ευχαριστω για την κατανοηση και οποιος θιγη τον geo θιγη και εμενα
και παλι ζητω συγνωμη
|
I am the owner of this page ( psaxtiria.net) , and I do not intent to any advertisement nor mine or the presented LRL.
I just made this subject , so that you can see the new LRL as technicians and make your own conclusions.
From what you can see , the “production” team , are so well informed about the posts in forums , that they answer immediately about everything and they especially attack my friend GEO . They can’t touch me , but only criticize me .
These people , through their anonymity , infest for years now , the Greek market , mocking the people with “hyper-machines” in astronomical prizes .I wont say more , I think you already know ANDREAS , better than I do and maybe you noticed at the video-clip , that there is a stillness of the right hand that reminds me the POZITRON team of makers , another fraud that finally disappeared .
Thank you in advance, for your appreciation. Everyone that insults GEO , insults me too !