[quote = Theseus; 107.906] Ben burada yapıcı bir şey sunmak istiyorum. Sizinle benim için (ve herkesten yardımcı olabilir) tam olarak ne demek istediğinizi açıklayan başlayabileceğini ... ve nasıl belirlenir .... were you
biyolojik engelli? Ne, tam olarak normal biyolojik sinyaller? Standart bir L alabilir miyim-hedefler düz görme yanıt için çubuk? I can, ve çok az olan tepkisi bu tür can't get bulduk. Belki de bahsediyorsun sen cevap değil ... Beni aydınlatmak edebilirsiniz.
Orada RT o I've seen reklam farklıdır alınan bilgi bir şey olmalıdır. Ben Examiner KESİNLİKLE bir elektronik cihaz, böylece her türlü reaksiyonlar operatörü veya operatörün özellikleri ile ilgisi vardı izlenim altındaydı.
Şimdi açıkça ben de size genel bilgiler eğer operatör bazı özellikleri veya özniteliklerine devletlerin o değil iş OLACAKTIR beni bakın isterdim yanlış bir izlenim gotten ettik. Ve sizin yakın aile üyeleri ne olacak? Bir oğlu, bir kızı ya da belki senin karın? Belki bir kız veya erkek kardeşi, halası veya amcası. Onlar da belirlenmiştir biyolojik engelli mi?
Ayrıca, ben gerçekten sizin yakın bölgede forum üyeleri bunu denemeye istekli olmayacağını şaşırttı. Gerçekten Unfortunate.

Eğer bu yakın olduğunu, bunu denedim olurdu bahse girebilirsiniz.
Güncelleme için teşekkürler ....[/ quote]
[quote = osman; 107.908]
hi Theseus
uzun bir süre, duruyor. Dün, burada çok fazla ıslak, ben yanlış bir sinyal aldı çalıştı.
küçük şey, sola döndü.
daha iyi, şimdi taş bulamaz oldu.
Ne tavsiye edersiniz?
iyi iş. osman[/ quote]
merhaba resim eklemek değil thesus.
bahsediyorum.lütfen yardımdan goldbeam