View Single Post
Old 11-14-2009, 10:23 PM
osman osman is offline
Member

[quote = hipopp, bu sitede Şubat 2009 tarihi 101.176] ve i rangertell görmek olabilirdi üye ... çöp onlar olabilirdi katılımcılar burada yıldır diğer adları (altında elbette). Ben bu insanlar hasta ... ve sonra sürekli noktası ... herkes ama kendileri yanlış ... ben bu Lunatics bir etki olduğuna inanıyorum iddia insanlar böyle bir aldatmaca kötü yapmak istememiştim. Kim öyküleri için yalvarıyor vardır Biz iyi Şu İşleri programları burada. Televizyonda millet gitmek için ve çok Devletleri'nde 60 dakika programın bir kopyasını alır gidiyorum.

Ben tekrar Rangertell Examiner bir aldatmaca salt Con bir aldatmaca olduğunu söylüyorlar. Arkasında insanlar gibi yaptıkları insanların kapatmayı Sickos vardır.

Telefon numaraları ve adres ve kimlik başka yazılar için bir sürücü belgesinin bir kopyasını sağlamalıdır, bu cihaz için herhangi bir olumlu tepkiler olmadıkça bilgi sağlar.

Ters psikoloji rangertell yeniden kullanılır ... hilekarlık vs vs ve mantıklı değildir onu gerekiyordu Sam Not güçlü (kafa karıştırıcı) saçmalık salkımı olduğunu. Bu çocuklar hasta gerçek. [/ quote]

hipoop hey, did you do 300 hours test.under a metal or other uses,did not respond?.
Reply With Quote